Bőrhátú rája

A blog egy 1978-as évjáratú Opel Manta Berlinetta életre keltését hívatott bemutatni, annak minden buktatójával, csavaros fordulataival. Magyar viszonylatok, bürokrácia, szerencse, kis költségvetés, kaland és remény.

Telefonszámla és türelem mantát terem

2014.04.27. 22:02 crazy papa

Nagyon nehéz 240 km távolságból irányítani, navigálni a dolgokat. Ezt  a telefon számlám sinyli meg, de ezzel nincs mit kezdeni, ezzel jár. Azt is mondhatnám, hogy lassú víz partot mos, mert ahogy telik az idő, egyre többször kapom meg a kritikát, hogy mi fenét tökölnek ennyit az autóval, de hát a szépségért és a minőségért meg kell szenvedni és dolgozni. Én fizetek és várok, lent meg dolgoznak a szakemberek a maguk tempójában. Ahhoz képest, hogy egy rozsdás, itt-ott rohadt, indíthatatlan, avétos mantát hoztam haza, már egy fényezés közeli fázisról beszélhetünk, vizsgára kész állapotban. Már csak néhány hét és kész lesz.....ha nem is teljesen, mert a belsejével még itthon bőven lesz munkám, meg a zene és a többi. De ezek már gyorsan mennek majd, egyik napról a másikra... Egy újabb szolid galéria

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mantaberlinetta.blog.hu/api/trackback/id/tr86093431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása