Bőrhátú rája

A blog egy 1978-as évjáratú Opel Manta Berlinetta életre keltését hívatott bemutatni, annak minden buktatójával, csavaros fordulataival. Magyar viszonylatok, bürokrácia, szerencse, kis költségvetés, kaland és remény.

Futószalag, cikkszámok, munkások, mérnöki pontosság, külön ládákban a zsír új alkatrészek...

2014.08.25. 13:37 crazy papa

Aki öreg autót dédelget, biztosan átélte már azt a céltalan álmodozást, amikor körbenézte a járművet és vágyakozva gondolt a következőkre: milyen lehetett nejlonozott üléssel, újonnan, milyen szépen nézhetett ki újkorában, amikor még minden alkatrésze meg volt és a króm is króm volt rajta, az ajtók sem lógtak, gyári volt mindene, mikor még összerakták és nem szétszedték, és így tovább....

Futószalag, cikkszámok, munkások, mérnöki pontosság, külön ládákban a zsír új alkatrészek az aktuális munkafolyamathoz, elérhetetlen ár, szalonok, kereskedés, akciók, garancia. Mindez 30-40 évvel korábbról.

Jó reggelt!!!!! Csiszold tovább a rozsdát, túrd a netet alkatrész után, keres megbízható szakit, majd "menjél csicsikálni mutter"-hez

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mantaberlinetta.blog.hu/api/trackback/id/tr966633569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása