Bőrhátú rája

A blog egy 1978-as évjáratú Opel Manta Berlinetta életre keltését hívatott bemutatni, annak minden buktatójával, csavaros fordulataival. Magyar viszonylatok, bürokrácia, szerencse, kis költségvetés, kaland és remény.

Kész van, de sehol sem tart

2014.06.10. 13:20 crazy papa

Május 26-án elkészült az autó fényezése is. Biztosan sok meló volt az előkészület és sok volt a korrekció a karosszérián. Ennek ellenére a meglepetés fényét apróbb hibák sötétítették el. Narancsos felületek, illesztési hibák. De alapjaiban egyben van és majd egyszer valahol, valamikor rendbe szedem ezeket is. 

Összességében azonban szép lett és mutatós, a reménytelen romhalmaz ismét méltó külalakot nyert. Nagyon vártam a pillanatot, hogy megpillantsam 3 hónap után a felújítás jelen fázisainak végeredményét.

El sem hittem. De azt is tudtam, hogy ez még csak a kezdet...

output_OPJXsX.gif

Rövid egyeztetést követően elindultam haza a mantával. A difi búgás megmaradt, de a fékek fogtak szépen. Gond nélkül hazaértem hála Istennek. Borzalmas kettősség jellemezte az autót. Kívülről mutatós, belülről erősen leharcolt állapot. Minden egyéb felújítási munka folytatódik a maga idejében. Folyt köv...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mantaberlinetta.blog.hu/api/trackback/id/tr346291396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása