Bőrhátú rája

A blog egy 1978-as évjáratú Opel Manta Berlinetta életre keltését hívatott bemutatni, annak minden buktatójával, csavaros fordulataival. Magyar viszonylatok, bürokrácia, szerencse, kis költségvetés, kaland és remény.

Nem tűntünk el, létezünk, készülünk

2014.04.18. 10:23 crazy papa

Nem tűntünk el, létezünk, készülünk. Nagyon vártam képeket a mantáról, de sajnos ez valahogy nem jött össze. Persze én sem mentem utána. Lényegtelen is, mert azért haladnak a dolgok. 

Két hete kész az autó teljes lakatolása és alvázvédelme. Előzetes műszaki felülvizsgálaton esett át, ahol nem meglepő módon a fékek bizonyultak gyenge pontnak. Ezen nem is csodálkozom, azon viszont igen, hogy minden egyéb műszaki feltételnek megfelelt. Teljes hátsó fék felújítást kapott, új fékdobokkal, új munkahengerekkel és betétekkel. Ezekre azért is szükség volt, mert a baloldali fékdob hosszanti irányú repedése semmilyen felújításra nem volt már méltó....Az első fékek gyógyítása is folyamatban van, így várhatóan a hétvége folyamán összeáll a teljes és biztonságos fékrendszer.

Időközben össze is állt a fékrendszer és a fényezőnél az autó. És itt vannak az első állapotképek. Szegény autó....

100_2755.JPG

100_2757.JPG

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mantaberlinetta.blog.hu/api/trackback/id/tr286050119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása